خواص گوشت بوقلمون

[ad_1]

 d8aed988d8a7d8b5 daafd988d8b4d8aa d8a8d988d982d984d985d988d986 606f76d0eab4e خواص گوشت بوقلمون

داشتن روی، مس، پتاسیم و سلنیوم از خواص بوقلمون می باشد

گوشت قرمز بوقلمون میل‌کردن دارد که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری باشد، اما چربی و کالری بیشتری هم دارد.

خواص گوشت بوقلمون:

به دنبال بوقلمون تازه، لاغر، ارگانیک مرتعی باشید که در شرایط انسانی و بدون آنتی بیوتیک پرورش یافته اند. بوقلمون های کارخانه ای و معمولی که معمولاً تولید می شوند اغلب در طول فرآوری با نمک، آب و سایر مواد نگهدارنده تزریق می شوند تا سن مفید آنها را کاهش داده و هزینه ها را کاهش دهد. بوقلمون های مرتعی با دسترسی به پوشش گیاهی نیز از نظر امگا 3 بیشتر از بوقلمون های کارخانه دار هستند.

مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما زیاد مناسب می باشد.

در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود داشته هست. بوقلمون از دسته مواردی هست که فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های B در آن وجود داشته هست.

در بوقلمون املاح مفیدی مثل روی، مس، پتاسیم و سلنیوم زیاد دیده می شود.

به دلیل اینکه در گوشت بوقلمون اسید آمینه وجود داشته هست می تواند در بدن از تجمع سرب و جیوه پیشگیری کند و به کارکرد کبد در دفع سموم بدن زیاد کمک کند.

بوقلمون دارای گوشت سفید در ناحیه سینه هست که کم چرب هست و علاوه بر آن دارای گوشت قرمز و تیره در بخش های ران هست.

مصرف گوشت بوقلمون می تواند حدود نیمی از اسید فولیکی که در روز نیاز دارید را برای بدنتان تامین کند و به عنوان یک منبع عالی روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1 و B3  و B6 و B12 و همچنین اسید آمینه ترپپتوفان به شمار می رود.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با خواص روغن ماهی

گوشت قرمز بوقلمون به طور معمول حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به گوشت سفید بوقلمون هست بلکه چربی و کالری بیشتری هست.

گوشت بوقلمون باید پخته شود تا دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت برسد.

بوقلمون های خانگی یا ارگانیک به طور معمول از امگا 3 بالاتری نسبت به بوقلمون های کارخانه دار بهره‌مند هستند.

جداکردن پوست بوقلمون سبب می شود مقدار زیادی از چربی را از بین ببرد.

d8aed988d8a7d8b5 daafd988d8b4d8aa d8a8d988d982d984d985d988d986 606f76d1008ec خواص گوشت بوقلمون

از فواید بوقلمون تغییرناپذیر نگه داشتن انسولین بعد از غذا را می توان نام برد

خوردن غذاهایی مشابه بوقلمون که سرشار از پروتئین هستند، به افزایش حس سیری کمک می کنند، به این معنی که سبب می شوند شخص مدت طولانی تر حس سیری کند و سبب لاغر شدن شخص می شود.

دریافت مقدار کافی پروتئین به حفظ ماهیچه ها و تغییرناپذیر نگه داشتن سطح انسولین پس از غذا کمک می کند. با این حال پروتئین ماده ای هست که اکثر گوشت خواران در مقادیر کافی از آن استفاده می کنند.

تریپتوفان موجود در بوقلمون ممکن هست به پشتیبانی از سطوح سالم سروتونین در بدن کمک کند، که سبب هوشیاری و خلق و خوی خوب می شود.

منبع سالم پروتئین:

بوقلمون یک ماده غذایی سرشار از پروتئین هست.

پروتئین برای رشد و نگهداری ماهیچه ها حائز اهمیت هست. این ساختار به سلول ها و به انتقال مواد مغذی در بدن شما کمک می کند.

بیشتر بخوانید:  خواص سیب زمینی بنفش + روش مصرف

علاوه بر این، یک رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند سبب شود حس سیر بودن کنید و سبب کاهش وزن شما شود.

گوشت بوقلمون سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

مدارک زیادی وجود دارد که نشان می دهد اسیدآمینه تریپتوفان، بازي کردن نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. متابولیت های تریپتوفان (مولکول های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) تاثیر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می شوند. بیماری ام اس یک نوع بیماری‏ مربوط به سیستم ایمنی بدن هست.

d8aed988d8a7d8b5 daafd988d8b4d8aa d8a8d988d982d984d985d988d986 606f76d1408c7 خواص گوشت بوقلمون

بوقلمون سرشار از آهن می باشد

منبع غنی از مواد معدنی :

بوقلمون با سلنیوم، روی و فسفر بارگذاری شده هست.

سلنیوم به بدن شما کمک می کند تا هورمون های تیروئید تولید کند، که میزان سوخت و ساز و میزان رشد شما را تنظیم می کند.

روی یک ماده معدنی ضروری هست که برای بسیاری از فرآیندهای مختلف بدن مشابه توضیح ژن، سنتز پروتئین و واکنش آنزیم مورد نیاز هست.

فسفر برای سلامتی استخوان زیاد حیاتی هست.

علاوه بر این، بوقلمون مقادیر کمی منیزیم و پتاسیم را در اختیار شما قرار می دهد.

پیشگیری از سرطان :

اسید آمینه تریپتوفان برای پرکاری سلول های T لازم هست. سلول‏ های T یک نوع از سلول ‏های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول‏ های سرطانی را از بین می‏ برند. در فقدان تریپتوفان، سلول T پرکار می میرند.

d8aed988d8a7d8b5 daafd988d8b4d8aa d8a8d988d982d984d985d988d986 606f76d14cc6b خواص گوشت بوقلمون

مصرف گوشت بوقلمون بی خوابی را کاهش می دهد

گوشت بوقلمون برای کمک به کاهش بی خوابی :

تریپتوفان که در گوشت بوقلمون نیز یافت می شود، توسط مغز برای تولید سروتونین استفاده می شود. سروتونین یک انتقال دهنده عصبانی هست که بدن را آرام و تقویت می کند و منجر به احساس خوب می شود، که برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند، مفید هست.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با خواص شگفت انگیز هسته آووکادو

سلنیوم یک ماده مغذی دیگر هست که در بوقلمون یافت می شود و سبب افزایش و سلامت خواب و افزایش ایمنی بدن می شود. بسیاری از مردم بوقلمون را برای بی خوابی می خورند؛ زیرا حاوی ویتامین B3 و B6 هست که در کنترل شرایط مفید هستند.

گوشت بوقلمون غنی از آهن :

بوقلمون دارای مقدار زیادی آهن هست. آهن برای تولید خون و انرژی زیاد ضروری هست. کمبود آهن در بدن می تواند سبب خستگی، ریزش مو، سردرد، پوست خشک، ناخن های ترد و ترد باشد.

توصیه ها :

گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین هست، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند.

 گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات هست. لذا بیماران گرفتار به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند.

 بوقلمون‏ هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می‏شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.

 تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود هست. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن‏تر (سفید) آن دارد. لذا قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را سوا کنید. همچنین افراد گرفتار به چربی خون بالا بهتر هست از گوشت روشن‏تر آن استفاده کنند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و فرق پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …