طرز تهیه مربای آلبالو

[ad_1]

 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8a8d8a7db8c d8a2d984d8a8d8a7d984d988 6070bf3db4416 طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربا آلبالو

مواد لازم برای تهیه مربا آلبالو :

 آلبالو 1 کیلو
 شکر 1/5 کیلو
 آبلیمو 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای آلبالو :

برای تهیه ی مربا آلبالو، ابتدا دم و برگ آلبالوها را بگیرید و آن را بشویید و داخل آبکش قرار بدهید تا کمی آب آن خارج شود، سپس یک رقم نی پلاستیکی بردارید و از جای ساقه ی آلبالو به داخل آن فشار بدهید تا هسته از جهت دیگر خارج شود این روش آسوده ترین روش برای بیرون آوردن هسته هست و سرعت عمل شما را بالا می برد.

زمانی که هسته ها را سوا کردید. به صورت لایه ای آلبالو و شکر را داخل قابلمه ای ترجیحا لعابی بریزید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار بدهید تا کمی آب بیاندازند. (  بیشتر بخوانید: خواص آلبالو و گیلاس )

بیشتر بخوانید:  روشهای مختلف تهیه ترشی گردو عالی

بعد از گذشت این روزگار قابلمه را روی شعله ی گاز قرار بدهید، شعله ی گاز را کمی بیشتر کنید زمانی که جوشید شعله را کم کنید تا به آرامی حدود نیم ساعت به آرامی بجوشد. در حین کار کف های روی آن را بردارید که مربا آشکار زشتی پیدا نکند.

اگر مربا بیشتر بجوشد رنگ آن تیره و زشت می شود. در روزگار پایانی آبلیمو را داخل آن بریزید و هم بزنید.

مربای شما باید کمی غلیظ باشد، اگر رقیق بود آلبالوها را سوا کنید و شربت آن را کمی بجوشانید تا غلیظ تر شود و اگر آب آن زیاد بود می توانید از آن به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید و آن را از داخل مربای آلبالو سوا کنید. تا کم آب تر شود. برای تست غلظت مربا آلبالو باید مقداری از آب مربا را داخل بشقابی بریزید و اجازه بدهید سرد شود آن را به آرامی تکان بدهید اگر به آسودگی تحرک کرد خیلی رقیق هست و اگر به سختی تکان خورد غلظت آن کافی هست.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا انجیر

اجازه بدهید مربا و شربت ها سرد شوند سپس آن ها را درون شیشه های پاک و خشک بریزید و در آن ها را استوار ببندید و درجای خشک و خنک قرار بدهید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8a8d8a7db8c d8a2d984d8a8d8a7d984d988 6070bf3dbf70d طرز تهیه مربای آلبالو

طرزتهیه مربای البالو

نکاتی برای تهیه مربا آلبالو :

هنگام سوا کردن شربت آن تمرکزفکر کنید که مربا کم آب نشود زیرا سبب خشکی و سفت شدن مربا می شود.

 اگر مربا و شربت گرم باشد و داخل شیشه بریزید سبب کپک زدن آن ها می شود.

 افزایش کردن آبلیمو سبب پیشگیری از شکرک زدن مربا می شود.

 خیلی مواقع شنیدید برای تهیه مربا آلبالو باید میزان شکر دو مساوی آلبالوها باشد ولی این میزان سبب شیرین شدن و سفت شدن مربا آلبالو می شود. خوشمزگی مربا آلبالو به کمی ترش بودن آن هست.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیره خرمالو

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

[ad_1]   درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز روش تهیه ترشی پوست پرتقال احتمالا عجب …