طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

[ad_1]

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8a8d8a7 d8aedb8cd8a7d8b1 d8a8d987 d8b4daa9d984 daafd984 6070bb3d0b466 طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

طرز تهیه مربا خیار

دستور پخت مربا خیار

خیار یکی از میوه هایی می باشد که احتمالا باورتان نشود با آن مربا درست کرد. در ادامه با طرز تهیه ی آن و نکاتی برای تهیه ی آن آشنا می شوید.

مواد لازم برای تهیه ی مربا خیار :

خیار قلمی  1 کیلو
 شکر  1 کیلو
 آب 4 لیوان
 آهک بهداشتی 3 قاشق غذاخوری
 جوهر لیمو  1 قاشق چایخوری
گلاب  نصف استکان
دانه هل به دلخواه

 

روش پخت مربا خیار :

خیارها را بشویید و خشک کنید. سپس با پوست کن آن ها را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.و آن ها را به شکل گل رز در بیاورید و با خلال دندان آن ها را فیکس کنید. آهک را داخل آب حل کنید و صاف کنید و رزها را داخل آن ها بریزید و اجازه بدهید به مدت 12 ساعت بماند. پس از این مدت از آب آهک بیرون بیاورید و داخل آب پاکیزه قرار بدهید. آب آن را چندین بار عوض کنید. هر 20 لحظه 1 بار آب آن را عوض کنید تا آهک روی خیارها کاملا پاک شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا آووکادو

در این مراحل شربت مربا را تهیه کنید. به این صورت که شکر و آب را روی شعله ی گاز قرار بدهید و اجازه بدهید بجوشد. پس از اینکه کمی غلیظ شد رزها را داخل شربت قرار بدهید. کمی که پخت گلاب را به آن ها افزایش کنید و بگذارید کاملا بپزد و رنگ خیارها روشن شود 10 لحظه ی آخر کمی جوهر لیمو افزایش کنید و چند جوش که خورد از روی حرارت بردارید.

اجازه بدهید مربا داخل همان کاسه در محیط منزل بماند تا خنک شود. هرگز در قابلمه را نگذارید زیرا عرق می کند و سبب کپک زدن مربا می شود. پس از این که سرد شد خلال ها را سوا کنید و داخل شیشه قرار بدهید و در یخچال نگهداری کنید. خیلی زیبا و مجلسی طعم آن هم خوب می باشد.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8a8d8a7 d8aedb8cd8a7d8b1 d8a8d987 d8b4daa9d984 daafd984 6070bb3d16524 طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

طرز پخت مربا خیار

نکاتی برای تهیه ی مربا خیار :

شیره باید کامل به داخل خیارها نفوذ کند و رنگ آن ها روشن شود اگر مرحله پخت کامل صورت نگیرد مربا کپک می زند.

بیشتر بخوانید:  شیر تغلیظ شده شیرین شده چیست و چگونه تهیه می شود؟

 شیره نباید خیلی غلیظ باشد زیرا بعد از اینکه داخل یخچال قرار دادیم غلیظ تر می شود.

 نشانه قوام آمدن وآماده شدن مربا این می باشد که شیره به صورت حباب های ریز روی سطح مربا می جوشد و حالت براق دارد.

 در صورت میل‌کردن می توانید از هل هم استفاده کنید.

 می توانید برای خوش عطر شدن آن کمی وانیل هم افزایش کنید

 می توانید خیارها را به صورت های دیگری برش بزنید اگر خیارها تخم داشتند آن ها را سوا کنید.

 بهتر می باشد از خیار درختی استفاده کنید و اینکه خیارها قلمی باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای غوره

 با خیار بوته هم می شود تنها بخت هایی که تخم زیاد دارد استفاده نکنید زیرا نمی شود قشنگ به شکل رز دربیاورید و پاره می شود.

 بدون آب آهک نمی شود درست کرد.

 آهک بهداشتی را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

 اگر شیره مربای شما خیلی قوام اومد کمی آب جوش افزایش کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال به روش های متفاوت

[ad_1]   درست کردن ترشی پوست پرتقال و پیاز روش تهیه ترشی پوست پرتقال احتمالا عجب …