طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

[ad_1]

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8ba d8a8d8a7 d8b3d8b3 d8a8d8b4d8a7d985d984 d8a8d987 d8b1d988d8b4 d987d8a7db8c d985d8aad981d8a7 606b371e99be5 طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

روش های پخت مرغ با سس بشامل

طرز تهیه مرغ با سس بشامل

طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوتی می باشد که در ادامه با دو روش متفاوت از آن آشنا می شوید.

طرز تهیه مرغ با سس بشامل:

مواد لازم برای مرغ با سس بشامل :

 فیله مرغ  1 کیلوگرم
 پیاز 1 رقم
 فلفل سبز 2 رقم
 گوجه فرنگی 2 رقم
 قارچ  10-12 رقم
 فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری
 زیره سبز‌  1 قاشق چایخوری
 آویشن  1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا‌ 150 گرم
آرد 4 قاشق غذاخوری
شیر 2-5 لیوان
کره 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 استکان

 

طرز تهیه مرغ با سس بشامل :

فیله های مرغ را به شکل باریک و بلند خرد کنید، سپس در آب در حال جوش به مدت 5 لحظه آن ها را آب پز کنید. پس کمی آبپز شدن آن را آبکش کنید و در یک قابلمه روغن زیتون بریزید و پیاز نگینی را حرارت دادن بدهید سپس مرغ آبپز شده را به آن افزایش کنید و حدود 10-15 لحظه حرارت دادن بدهید. اکنون فلفل، گوجه فرنگی خرد شده، قارچ ورقه شده ی آبپز، نمک و ادویه ها را افزایش کنید و به مدت 5 لحظه حرارت دادن بدهید. این مواد را داخل تابه ی پیرکس و یا کاسه فر بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ی سیتان وگان

سس بشامل را به این شکل آماده کنید: در قابلمه ای آرد و کره را 3-4 لحظه حرارت دادن دهید سپس شیر را افزایش کرده و هم بزنید، فلفل سیاه را بیافزایید و اجازه دهید جوش بیاید. پس از غلیظ شدن سس بشامل شما آماده می باشد. بعد از روی حرارت بردارید و روی مرغ ها بریزید. سپس پنیر پیتزا را روی آن بریزید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد با حرارت از بالا و پایین تا زمانی که رویش سرخ شود، قرار دهید. پس از سرخ شدن روی آن و مغز پخت شدن مواد آن را خارج کنید و مشابه لازانیا برش بزنید و میل کنید.

طرز تهیه سینه مرغ با سس بشامل به روشی متفاوت :

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8ba d8a8d8a7 d8b3d8b3 d8a8d8b4d8a7d985d984 d8a8d987 d8b1d988d8b4 d987d8a7db8c d985d8aad981d8a7 606b371ea62a6 طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

طرزپخت مرغ با سس بشامل

مواد لازم: با سس بشامل (4 نفر)

 سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ  600 گرم
 فلفل دلمه ای 2-3 رقم
 کره 50 گرم
 سس بشامل  1 لیوان
 سیب زمینی درشت 1/5 کیلوگرم
 نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پلانتین سرخ شده

 

مواد لازم برای تهیه ی سس بشامل با خامه :

پیاز درشت  1 رقم
 کره 25 گرم
 آرد سفید گندم 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
خامه 75 گرم
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ با سس بشامل:

سینه مرغ را به اندازه قطعات باریک (اندازه انگشت کوچک) خلال کنید. فلفل دلمه را قشنگ خلال کنید، کره را در تابه ای آب کرده، فلفل و خلال سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود، سرخ کنید.

به مقدار لازم به آن نمک و فلفل بزنید؛ سپس آن را در کاسه سرو بکشید، سس بشامل را روی آن بدهید و با خلال سیب زمینی روی آن را بپوشانید. می توانید حدود 500 گرم قارچ را ورقه کرده با فلفل دلمه ای سرخ کنید و داخل سینه مرغ بریزید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d985d8b1d8ba d8a8d8a7 d8b3d8b3 d8a8d8b4d8a7d985d984 d8a8d987 d8b1d988d8b4 d987d8a7db8c d985d8aad981d8a7 606b371eb26fd طرز تهیه مرغ با سس بشامل به روش های متفاوت

طرز تهیه ی مرغ با سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل:

پیاز را با رنده ی درشت رنده کنید و با کره در حدی که کمی طلایی شود سرخ کنید. آرد را با پیاز حرارت دادن بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی موکای تیره

حرارت را کاملا ملایم کنید. شیر ولرم را کم کم به آرد افزایش کنید و هم بزنید تمرکزفکر کنید مایه گلوله نشود. اجازه بدهید سس آرام چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. کمی به آن نمک و فلفل بزنید، سس را از روی آتش بردارید و خامه را با آن مخلوط کنید و بعد روی مرغ بریزید و با جعفری تزیین کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ با سس بشامل:

می توانید از سس بشامل بالا برای دستور پایین هم استفاده کنید.

 می توانید مرغ ها را به صورت قطعه ای درست کنید و خرد نکنید.

 اگر شیری که به آرد افزایش می کنید گرم باشد سبب گلوله گلوله شدن آرد می شود. و اگر سرد باشد و روی شعله ی زیاد بگذارید امکان قطع‌کردن آن بالاست. بهتر می باشد شیر و خامه به دمای محیط رسیده باشند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …