طرز تهیه میگوی سیر و عسل

[ad_1]

 طرز تهیه میگوی سیر و عسل طرز تهیه میگوی سیر و عسل

روش پخت میگوی سیر و عسل

میگوی سیر و عسل

برخلاف سایر گوشت ها و ماهی ها، میگو کاملاً سریع پختن می شود و خیلی آسوده پختن می شود. در حدی که دگرگونی رنگ بدهد و یا با شعله ی زیاد مقداری طلایی روشن شود کافی هست. هرگز آن را زیاد پختن ندهید سفت می شود.

طرز تهیه میگوی سیر و عسل:

مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :

 عسل  3 قاشق غذاخوری
 سس سویا کم سدیم  1 3 قاشق غذاخوری
 قطعه های فلفل خرد شده (داوطلبانه)  یک چهارم قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه خرد شده 1 قاشق چایخوری
 سیر خرد شده  2-3 حبه (حدود 1 قاشق غذاخوری)
 میگو پوست کنده و پاک شده  حدود 300 گرم
 روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
پیازچه ی خرد شده برای تزیین 2 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته (برای سرو) به مقدار لازم
کلم بروکلی یا سایر سبزیجات (برای سرو) به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پلانتین سرخ شده

طرز تهیه میگوی عسلی:

عسل، سس سویا، قطعه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه میانه ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه میانه ​​دیگر، میگو و روغن زیتون را افزایش کنید. به میگوها نمک و فلفل آسیاب شده افزایش کنید و آن را مخلوط کنید و به آن مدتی استراحت بدهید تا میگوها  کاملا مزه دار شوند.

اگر شتاب دارید اشکالی ندارد استراحت ندهید.

یک تابه را روی حرارت میانه ​​تا زیاد گرم کنید. میگوها را داخل تابه قرار بدهید به صورتی که یک لایه از میگوها ته تابه چیده شده باشند. میگوها را از یک جهت بپزید تا خوب طلایی شوند، حدود 1-2 لحظه. میگوها را برگردانید تا جهت دیگر آن هم پخته شوند. سپس ماریناد سیر و عسل را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه بدهید میگوها بپزند. در صورت میل‌کردن می توانید میگوها را از سس خارج کنید تا زیاد نپزند و سفت نشوند. اجازه بدهید سس سفت شود. و میزان آن کم شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان اردک یا آگردک نان روغنی خوشمزه

برنج قهوه ای را بپزید و در کاسه سرو بریزید و میگو را با سس غلیظ شده و سبزیجات روی برنج قرار بدهید و در صورت میل‌کردن با ساقه های پیازچه تزیین کنید.

1622879940 638 طرز تهیه میگوی سیر و عسل طرز تهیه میگوی سیر و عسل

طرز پخت میگوی عسلی

نکاتی برای تهیه ی میگوی عسلی:

تمرکزفکر کنید رگ پشت میگوها کاملا گرفته شوند زیرا سبب تلخ شدن آن می شوند.

 میگوها را زیاد نپزید، زیرا سبب سفت شدن آن می شود.

 در صورت میل‌کردن می توانید برای مزه دار کردن میگو از زعفران دمکرده هم استفاده کنید.

 این غذا با برنج قهوه ای سرو می شود اما می توانید از برنج سفید هم تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه 9 میان وعده رژیمی و کم‌کالری خوشمزه

 برای پخت این غذا ابتدا برنج را تهیه کنید و سپس میگو را پختن بدهید تا روزگار دم کشیدن برنج میگو بپزد و به صورت داغ میل شود.

 اگر سس شما دیر غلیظ و کم شد می توانید مقداری از سس را برداری تا کم شود. تمرکزفکر کنید عسل با حرارت بالا می سوزد.

 می توانید از سبزیجات به صورت خام و یا بخارپز شده استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …