طرز تهیه چانا ماسالا

[ad_1]

 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 da86d8a7d986d8a7 d985d8a7d8b3d8a7d984d8a7 606e1e26b00f6 طرز تهیه چانا ماسالا

چانا ماسالا غذای وگان

روش پخت چانا ماسالا

چانا ماسالا، یکی از غذاهای سریع هندی و یا پاکستانی می باشد. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان می باشد.

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
پیاز میانه خرد شده 2 رقم
 سیر خرد شده  1 حبه
 گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری
 زیره آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
 فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
 پودر زردچوبه 1 قاشق چایخوری
 گوجه فرنگی خرد شده  6 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
نخود پخته شده 2 فنجان
زیره بو داده 2 قاشق چایخوری
پودر آمچور 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل سریع خرد شده 1 رقم
زنجبیل تازه رنده شده 2 قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید:  دستور تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را افزایش کنید و روی حرارت میانه حرارت دادن بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 لحظه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را افزایش کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را افزایش کنید و حرارت دادن بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن افزایش کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را افزایش کنید. و به مدت 10 لحظه آن را بپزید.

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را افزایش کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 da86d8a7d986d8a7 d985d8a7d8b3d8a7d984d8a7 606e1e26bbeb6 طرز تهیه چانا ماسالا

طرز درست کردن چانا ماسالا

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چغوک بریزو

نکاتی برای چانا ماسالا:

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را افزایش کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

 می توانید این غذای خوشمزه، سریع و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …