طرز تهیه چغوک بریزو

[ad_1]

 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 da86d8bad988daa9 d8a8d8b1db8cd8b2d988 606b33072fda5 طرز تهیه چغوک بریزو

طرز تهیه جغوک بریزو کرمانی

روش تهیه چغوک بریزو

چغوک بریزو از غذاهای محلی کرمان میباشد. چغوک در زبان محلی یعنی گنجشگ و بریزو یعنی سرخ کرده. این غذا بینهایت خوشمزه و سبک و سریع آماده می شود. در خیلی از شهرها این غذا پخته می شود اما با نام های گوناگون.

طرزتهیه جغوک بریزو:

مواد لازم برای جغوک بریزو : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیب زمینی 500 گرم
پیاز درشت 1 رقم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه دلخواه به مقدار لازم
سبزی معطر تازه یا خشک شوید یا گشنیز در صورت متمایل‌شدن 1 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن جغوک بریزو :

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و بشویید. مقداری نمک و زردچوبه به آن بزنید و مخلوط کنید تا هنگام سرخ کردن خوش رنگ شوند. سپس با مقداری روغن سرخ کنید. سپس پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن حرارت دادن بدهید گوشت چرخ کرده را به آن افزایش کنید و حرارت دادن بدهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نرگسی اسفناج

مقداری نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ی دلخواه خود را بزنید و حرارت دادن بدهید. پس از اینکه رنگ گوشت ها تحول کرد رب گوجه فرنگی را به آن افزایش کنید و اجازه بدهید رب مقداری با آن ها سرخ شود.

اکنون سبزی را افزایش کنید و باز حرارت دادن بدهید. در پایان سیب زمینی ها را به آن ها افزایش کنید و کاملا مخلوط کنید. این غذا را می توانید با نان و سبزی خوردن و یا با برنج میل کنید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 da86d8bad988daa9 d8a8d8b1db8cd8b2d988 606b33073a815 طرز تهیه چغوک بریزو

طرز پخت جغوک بریزو غذای کرمانی

نکاتی برای جغوک بریزو :

برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید بعد از حرارت دادن دادن پیازها، سیب زمینی های خرد شده را به آن ها افزایش کنید و حرارت دادن بدهید. و بعد گوشت چرخ شده را افزایش کنید و حرارت دادن بدهید. سپس مقداری آب به آن افزایش کنید تا گوشت ها و سیب زمینی ها بپزند و آب آن ها کاملا کشیده شوند. این برای مواقعی میباشد که با سرخ کردن موافق نیستید و یا سرماخورده اید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ساندویچ پنیر و مرغ بوفالو

 برای تهیه ی جغوک بریزو می توانید سبزی را حذف کنید. این کاملا سلیقه ای میباشد.

 برای پخت کامل مواد جغوک بریزو در پایان مقدار کمی آب بریزید و مخلوط کنید و اجازه بدهید بپزند و آب آن کاملا کشیده شود.

 در صورت متمایل‌شدن رب گوجه را می توانید حذف کنید و غذای شما به رنگ زرد باشد. این کاملا سلیقه ای میباشد.

 هنگام سرو می توانید از لیموترش تازه و پیاز استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …