طرز تهیه 2 نوع کیک با آرد ذرت

[ad_1]

 (*2*)

طرزتهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت

کیک با آرد ذرت

آرد ذرت با نشاسته ذرت کاملا گوناگون می باشد و نباید هنگام تهیه ی کیک و شیرینی این دو با هم اشتباه گرفته شوند. با پختن کیک با آرد ذرت از خواص آن بهره مند می شوید.

طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت:

مواد لازم برای کیک اسفنجی با آرد ذرت:

آرد ذرت یک پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
کره سه چهارم پیمانه
تخم مرغ 1 رقم
شیر یک چهارم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه کیک آسان با آرد ذرت:

برای تهیه ی کیک ابتدا تخم مرغ و کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. فر را روشن کنید. شکر، پودر قند و کره را در ظرفی بریزید و با همزن به مدت سه تا چهار لحظه خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته و ژلاتین

تخم مرغ و وانیل را افزایش کنید و حدود 5 لحظه هم بزنید تا کرمی یکدست بدست آورید.

در ظرفی جداگانه، آرد ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن ها را چند بار الک کنید و کم کم به مخلوط قبلی افزایش کنید و به آرامی به صورت دورانی هم بزنید. قالب کیک را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.

قالب را در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 الی 40 لحظه قرار بدهید. مدت روزگار پخت کیک بسته به اندازه ی قالب و میزان گرمای فر شما گوناگون می باشد. برای اینکه بدانید کیک شما پخته شده می باشد یا نه، خلال دندانی را داخل آن فرو ببرید، اگر مواد کیک به خلال نچسبید، کیک شما آماده می باشد.

تمرکزفکر کنید قبل از نیم ساعت در فر را باز نکنید زیرا پف کیک شما می خوابد. می توانید چراغ فر را روشن کنید و اگر رنگ کیک تان تبدیل کرده بود در آن را باز کنید و آن را تست کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پشمک

تا زمانی که کیک داغ می باشد، آن را از قالب سوا نکنید. اجازه بدهید کیک شما سرد شود و بعد آن را از قالب سوا کنید.

طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت :

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 2 d986d988d8b9 daa9db8cdaa9 d8a8d8a7 d8a2d8b1d8af d8b0d8b1d8aa 607217efdbbc1 طرز تهیه 2 نوع کیک با آرد ذرت

درست کردن کیک پرتقال و آرد ذرت

مواد لازم برای کیک پرتقال و آرد ذرت :

 روغن مایع  نصف پیمانه
 تخم مرغ  2 رقم بزرگ
 شکر 270 گرم
 آب پرتقال نصف پیمانه
آرد  160 گرم
 آرد ذرت 70 گرم
 بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری
پرتقال 1 رقم

 

طرز تهیه کیک پرتقال و آرد ذرت:

ابتدا تخم مرغ را در دمای محیط قرار بدهید تا با محیط هم دما شوند. سپس فر را روشن کنید و بعد مواد خشک را با هم مخلوط کنید و چندبارالک کنید و کنار قرار بدهید، سپس در ظرفی دیگر بقیه مواد را بریزید و هم بزنید تا با هم کاملا مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه گاناش شکلاتی + نکته هایی برای تهیه ی گاناش

اکنون مواد خشک را به آرامی به مخلوط تان افزایش کنید و به آرامی هم بزنید تا صاف و یک دست شود.

داخل قالب، کاغذ روغنی قرار بدهید و آن را چرب کنید. و مایه ی کیک را داخل آن بریزید. سپس کیک را حدودا 30-40 لحظه در فر با دمای 180 درجه قرار بدهید. و بعد از گذشت این روزگار آن را تست کنید اگر پخته بود آن را خارج کنید و پس از سرد شدن از قالب خارج کنید. اگر نپخته بود باز به آن روزگار بدهید تا کیک کاملا مغز پخت شود.

نکته برای تهیه کیک با آرد ذرت :

برای تهیه ی این دستورهای کیک قطعا از آردهای تازه و مرغوب استفاده کنید.

 تمرکزفکر کنید بکینگ پودر و وانیل شما باید در یخچال نگهداری شوند در غیر اینصورت خواص خود را از دست می دهند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …