طرز تهیه کوکی موکای تیره

[ad_1]

 d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988daa9db8c d985d988daa9d8a7db8c d8aadb8cd8b1d987 60721606353c9 طرز تهیه کوکی موکای تیره

طرز تهیه کوکی موکای شکلاتی

روش تهیه کوکی موکای تیره

هیچ چیز خوشمزه تر از گاز گرفتن قطعه ای از این موکاهای تیره و مرطوب نیست! در ادامه با طرز پخت یک نوع کوکی موکای قهوه آشنا می شوید.

طرز تهیه کوکی موکای تیره:

مواد لازم برای کوکی موکای تیره :

 کره ی به دمای محیط رسیده 1 فنجان
 شکر قهوه ای سه چهارم فنجان
 شکر سفید یک سوم فنجان
 پودر قهوه سریع  یک چهارم فنجان
 تخم مرغ  2 رقم
 عصاره وانیل  1 قاشق چایخوری
 آرد همه منظوره 2 فنجان
 پودر کاکائو  سه چهارم فنجان
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر سفید نصف فنجان
شکلات تلخ سکه ای 24 رقم
بیشتر بخوانید:  روش پخت مربا موز

 

طرز تهیه ی کوکی موکای تیره :

مرحله 1

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدهید.

مرحله 2

کره، شکر قهوه ای، 1/3 فنجان شکر و پودر قهوه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خامه ای شود. تخم مرغ و عصاره وانیل را افزایش کنید و مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد افزایش کنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله 3

1/2 فنجان شکر را روی یک بشقاب کم اعماق بریزید. خمیر را به شکل گلوله های 5 سانتی درآورید و در شکر بغلتانید تا روی آن کاملا به شکر آغشته شود. روی کاغذهای سینی فر با دوری بچینید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988daa9db8c d985d988daa9d8a7db8c d8aadb8cd8b1d987 60721606420ba طرز تهیه کوکی موکای تیره

مراحل پخت کوکی موکای شکلاتی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا کنجد

مرحله 4

حدود 10-15 لحظه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه های آن تنظیم شود. در این هنگام بلافاصله یک شکلات تلخ سکه ای را در وسط هر کوکی به داخل فشار بدهید. بگذارید روی توری سیم خنک شود.

بها غذایی کوکی موکای تیره

در هر وعده: 164 کالری پروتئین 2.3 گرم کربوهیدرات 21 گرم؛ چربی 8.6 گرم کلسترول 35.8 میلی گرم سدیم 163.4 میلی گرم. تغذیه کامل

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9d988daa9db8c d985d988daa9d8a7db8c d8aadb8cd8b1d987 607216064fd73 طرز تهیه کوکی موکای تیره

طرز پخت کوکی موکا شکلاتی

نکته برای تهیه ی کوکی شکلاتی:

همانطور که می دانید جوش شیرین 4 مساوی بکینگ پودر زورمند تر می باشد. بنابراین اگر بخواهید از بکینگ پودر استفاده کنید باید 4 مساوی میزان جوش شیرین استفاده کنید. جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن کیک و شیرینی می باشد. اگر میزان آن کم باشد، کمتر پف می کند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ژله ی بریلو، روکش ژله ای کیک و شیرینی

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …