نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

[ad_1]

بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن میوه هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

اصول خشک کردن میوه ها در آفتاب:

یکی از علاقه های من در تابستان میوه های خوشمزه و گوناگون آن میباشد. بعضی مواقع به قدری میوه اضافی می آید که نمی توانیم تا قبل از خراب شدنشان آن ها را مصرف کنیم. بهترین راه برای خراب نشدن میوه های اضافی خشک کردن آن هاست. این میوه ها حتی پس از خشک شدن خوشمزه تر هم می شوند.

خشک کردن میوه ها در آفتاب هزینه بر نیست و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، خیلی هم آسان میباشد.

تنها مشکلی که دارد طولانی بودن دوران خشک شدن میوه هاست. اگر روزگار آن برایتان مهم نیست قطعا این کار را انجام دهید. از نور آفتاب استفاده کنید تا میوه خشک های بینهایت خوشمزه ای درست کنید.

d986d8add988d987 d8aed8b4daa9 daa9d8b1d8afd986 d985db8cd988d987 d987d8a7 d8afd8b1 d8a2d981d8aad8a7d8a8 608b519cd2312 نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

وسایل مورد نیاز برای خشک کردن میوه ها در آفتاب

برای خشک کردن میوه در آفتاب باید یک روز گرم را انتخاب کنید

درجه‌ی حرارت باید دست‌کم ۳۰ درجه‌ی سانتیگراد باشد (هرچه بالاتر باشد، بهتر میباشد). همچنین توجه داشته باشید که خشک کردن میوه در فضای باز، چند روز طول می‌کشد بنابراین لازم میباشد که هوا برای چند روز متوالی صاف و خوب باشد.

بیشتر بخوانید:  جدیدترین مدل های کارت دعوت

نم هوا نیز در حین خشک کردن میوه باید زیر ۶۰ درصد و هوا هم آفتابی و گرم باشد.

در این دستور چند نوع میوه با دو نوع سینی توری خشک می کنیم. می دانید که هر میوه ممکن میباشد نیاز به سینی مخصوص خود داشته باشد.

لوازم خشک کردن میوه :
میوه (من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.

برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این میباشد که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد.

پارچه توری برای حفظ میوه ها از حشرات.
مخلوط آبلیمو و آب برای پیشگیری از بد رنگ شدن میوه ها.

نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب :
ابتدا میوه ها را بشویید و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید نصف شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.

d986d8add988d987 d8aed8b4daa9 daa9d8b1d8afd986 d985db8cd988d987 d987d8a7 d8afd8b1 d8a2d981d8aad8a7d8a8 608b519dd7b89 نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

میوه ها را بشویید و قاچ کنید

میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند لحظه خیس بخورد. این کار بازدارنده دگرگونی رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.

بیشتر بخوانید:  روش خشک کردن گردو و بادام + نکات مهم در هنگام پوست کندن گردو و بادام

گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. در صورت متمایل‌شدن کمی نمک به آن افزایش کنید خیلی خوشمزه می شود. لازم نیست گوجه فرنگی ها را در مخلوط آب و آبلیمو قرار بدهید.

میوه ها را با دوری روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.

در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و پرندگان در امان باشند.

سینی ها را در یک مکان بینهایت گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.

d986d8add988d987 d8aed8b4daa9 daa9d8b1d8afd986 d985db8cd988d987 d987d8a7 d8afd8b1 d8a2d981d8aad8a7d8a8 608b519de1835 نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

میوه ها را با دوری روی سینی توری قرار دهید و روی آن ها تور بکشید

سینی را در شب در زیر یک سایه بان یا در یک جای سرپوشیده قرار دهید، چون هوای خنک شب می تواند میوه را دوباره مرطوب کند.

وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده میباشد. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد.

d986d8add988d987 d8aed8b4daa9 daa9d8b1d8afd986 d985db8cd988d987 d987d8a7 d8afd8b1 d8a2d981d8aad8a7d8a8 608b519df1d29 نحوه خشک کردن میوه ها در آفتاب

وقتی میوه ها چروکیده شد، آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد

بیشتر بخوانید:  نحوه ی تمیز کردن چسب از سطوح مختلف

زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم میباشد:
سیب: ۲ روز
آلبالو و زردآلو: ۳ روز
گوجه فرنگی، هلو و آلو: ۴ روز

نگهداری و استفاده از میوه های خشک

میوه های خشک را در کاسه های مناسب بدون هوا در یک موقعیت خنک نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

اغلب میوه های خشکیده درصورتی که به این راه نگهداری شوند، ۹ الی ۱۲ ماه قابل استفاده هستند. میوه های خشک آماده و بسته بندی شده، بعد از باز شدن باید زودتر استفاده شوند و امکان دارد لازم باشد برای پیشگیری از ویران‌شدن، آن ها را در یک کیسه ی سربسته داخل یخچال بگذارید. این مسئله در خصوص میوه های خشکیده خانگی که به صورت کامل خشک نشده اند و تا حدی نم دارند هم صدق می کند.

می توانید از میوه خشک در دستورات غذایی گوناگون استفاده کنید یا آن ها را تنها بخورید

بعضی از میوه های خشک را می توان با خیساندن در آب گرم یا آرام جوشاندن مجدداً پرآب و نرم کرد. این کار معمولاً برای میوه های خشکیده مثل سیب، زردآلو، هلو، آلو و گلابی به کار می رود. انبه و پاپایای خشکیده را می توانید یک ساعت پیش از استفاده در آب سرد بخیسانید تا پرآب و نرم شوند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

دلایل بوی بد کولر آبی چیست و چگونه میتوان آن را برطرف کرد؟

[ad_1] بوی بد کولر آبی چگونه از بوی بد کولر آبی خلاص شویم؟ به وجود …