طرز تهیه کیک زبرا

[ad_1]

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d8b2d8a8d8b1d8a7 60721a5e02b6e طرز تهیه کیک زبرا

پخت کیک زبرا

کیک زبرا یکی از پرطرفدارترین کیک ها می باشد این کیک را به دلیل راه راه بودنش زبرا نامگذاری کردند. برای اینکه طرح و آشکار زیبایی پیدا کند باید هنگام ریختن در قالب با تمرکزفکر و صبر این کار را انجام بدهید.

مواد لازم برای کیک زبرا :

تخم مرغ 4 رقم
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 1/5 چایخوری سر صاف
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن نصف پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری
آرد افزایش 3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کیک زبرا :

برای تهیه ی کیک فر را روشن کنید و برای درست کردن کیک زبرا مشابه تهیه ی انواع کیک ها ابتدا آرد (2 پیمانه) و بکینگ پودر را با هم 3 بار الک کنید. سپس تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل (رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش) با همزن دست‌کم 5 لحظه هم بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود. شیر را افزایش کنید 1 لحظه هم بزنید بعد روغن را افزایش کنید و باز 1 لحظه دیگر هم بزنید.

اکنون ارد و بکینگ پودر الک شده را افزایش کنید با لیسک هم بزنید مواد را نصف کنید به یکی از آن آرد افزایش و باقی آن را پودر کاکائو که قطعا الک کرده اید را افزایش کنید. کف یک قالب با قطر 25 را چرب کنید و آردپاشی کنید و با یک ملاقه از مواد آسان ی کیک وسط قالب بریزید و سپس با ملاقه ای دیگر از مواد کاکائویی روی آن بریزید و بعد مواد سفید را وسط آن و باز مواد کاکائویی را وسط مواد سفید بریزید این کار را آنقدر ادامه بدهید تا موادتان پایان شود و حدودا دو سوم قالب تان پر شود. در پایان با خلال دندان روی کیک زبرا را طرح بیاندازید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پشمک

در این مرحله کیک را در طبقه ی وسط فر از قبل روشن شده با دمای 175 درجه به مدت 45 لحظه تا 1 ساعت قرار بدهید تا بپزد. پس از 30 تا 40 لحظه پس از پخت کیک را چک کنید تا تشخیص بدهید چه مدت دیگر نیاز به پخت دارد.

طرز تهیه کیک زبرا در قابلمه :

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d8b2d8a8d8b1d8a7 60721a5e0efa1 طرز تهیه کیک زبرا

تهیه ی کیک زبرا در قابلمه

مواد لازم زبرا کیک :

تخم مرغ 3 رقم
شکر 1/5 پیمانه
آرد 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع نصف پیمانه

 

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر :

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خيارشور

مشابه هر کیک دیگر فر را روشن کنید و آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و پایان مواد اولیه را ابتدا آماده کنید تا وقفه ای بین مراحل پخت کیک ایجاد نشود.

سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کشدار و حجیم بشود سپس روغن را افزایش کنید.

روغن و شیر را به مواد بالا افزایش کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مواد کفدار و شل شود.

آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد افزایش کنید. و با دور کند همزن خیلی کم هم بزنید تا حدی که مواد با هم مخلوط شوند، نباید زیاد هم بزنید زیرا پف کیک از بین می رود.

اکنون مواد آماده شده را در 2 کاسه تقسیم کنید و به یکی از کاسه ها کاکائو افزایش کنید. و به کاسه ی دیگر 2 قاشق آرد را افزایش کنید.

قابلمه ای تفلون و یا نچسب را خوب چرب کنید و در وسط قابلمه یک ملاقه از مواد سفید و دوباره روی آن یک ملاقه مواد کاکائویی بریزید. این کار را همینطور ادامه بدهید تا مواد پایان شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ی دونات شکلاتی

قابلمه را روی شعله بگذارید و زیر آن را خیلی کم کنید و در قابلمه دمکنی بگذارید.

بعد از 45 لحظه با خلال دندان چک کنید. اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده میباشد.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 daa9db8cdaa9 d8b2d8a8d8b1d8a7 60721a5e52789 طرز تهیه کیک زبرا

مراحل پخت کیک زبرا

نکاتی برای تهیه ی کیک زبرا :

برای پخت کیک ها ابتدا باید تخم مرغ ها به دمای محیط برسند تا کیک شما پف کند.

 برای تهیه کیک تمرکزفکر کنید همیشه از آرد سفید یا قنادی تازه و مرغوب استفاده کنید.

 برای پخت کیک به جای وانیل می توانید از رنده ی پوست پرتقال یا لیموترش استفاده کنید.

 آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را همیشه الک کنید و به مواد کیک تان افزایش کنید.

 برای پف کردن کیک قطعا فر را از قبل گرم کنید.

 به جای شیر ولرم می توانید از آب ولرم استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …