طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

[ad_1]

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d8a7d986d988d8a7d8b9 d9bedb8cd8b1d8a7d8b4daa9db8c d8b4daa9d8b1db8c 60721aab245e6 طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

طرز تهیه دونات شکری

پیراشکی یا دونات یکی از شیرینی های خوشمزه ای می باشد که با هر طعم و مزه ای می توانید آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دونات شکری با خمیر مایه :

مواد لازم پیراشکی شکری :

شیر سه چهارم پیمانه
 شکر یک چهارم پیمانه
 پودرخمیر ترش بی‌درنگ  2 قاشق چایخوری
 کره  4 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ  1 رقم
 نمک نصف قاشق چایخوری
 وانیل 1 قاشق چایخوری
 آرد سفید  دو و نیم پیمانه الی 3 پیمانه

طرز تهیه پیراشکی شکری با خمیر مایه:

برای تهیه ی پیراشکی شکری، ابتدا شیر را داخل کاسه ای بریزید و شکر را به آن افزایش کنید و روغن مایع، رنده ی پوست لیموترش و تخم مرغ را به آن افزایش کنید و با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شود آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم به موادتان افزایش کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ساده

سپس با دست ورز بدهید اگر خمیرتان زیاد به آن می چسبد مقدار کمی آرد به آن افزایش کنید اگر تا حدی می چسبد که می توانید با روغن چسبندگی آن را بگیرید کافی می باشد. دستتان را کمی چرب کنید و با آن خمیر را ورز بدهید سپس آن را داخل طرفی قرار بدهید و در آن را ببندید و پس از آن در جایی گرم به مدت 1 ساعت قرار بدهید. تا حجم آن 2 مساوی شود.

بعد از آن روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قرار بدهید و آن را باز کنید اگر به دست چسبید روی آن آرد بپاشید. و روی سطح کار آن را باز کنید. تمرکزفکر کنید روی خمیرتان نباید آردی باشد.

پس از آن که آن را باز کنید با قالب به شکل دونات آن را قالب بزنید. و در روغن داغ و انبوه سرخ کنید و بعد از سرخ کردن آن را داخل صافی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود و سپس در شکر آن را غوطه ور کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

و اگر میل‌کردن داشتید روی آن ها شکلات آب شده بریزید.

طرز تهیه دونات شکری با بکینگ پودر :

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d8a7d986d988d8a7d8b9 d9bedb8cd8b1d8a7d8b4daa9db8c d8b4daa9d8b1db8c 60721aab2e511 طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

طرز تهیه پیراشکی شکری

مواد لازم برای دونات شکری :

شیر ولرم 250 گرم (1 لیوان و یک چهارم لیوان)
شکر 100 گرم (نصف لیوان)
 روغن 80 میلی گرم (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ  1 رقم
 رنده پوست لیمو 1 رقم
آرد سفید  550 گرم (تقریبا سه لیوان و نیم)
 بکینگ پودر  16 گرم بکینگ پودر (1 قاشق غذاخوری)
 شکر برای تزیین

طرز تهیه پیراشکی شکری با بکینگ پودر :

برای تهیه ی پیراشکی شکری، ابتدا شیر و شکر و روغن و تخم مرغ و رنده ی پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و بعد آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید و به مواد افزایش کنید و خوب ورز بدهید تا حدی که به دستتان نچسبد اگر باز نیاز به آرد داشت کم کم آرد به آن افزایش کنید تا دیگر به دست نچسبد. سپس روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید و در روغن داغ و انبوه سرخ کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چانا ماسالا

پس از سرخ کردن آن را داخل آبکش قرار بدهید تا روغن اضافی آن گرفته شود بعد از آن داخل شکر بغلتانید.

d8b7d8b1d8b2 d8aad987db8cd987 d8a7d986d988d8a7d8b9 d9bedb8cd8b1d8a7d8b4daa9db8c d8b4daa9d8b1db8c 60721aab74980 طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

درست کردن انواع دونات

نکاتی برای تهیه ی پیراشکی شکری :

برای تهیه ی پیراشکی شکری شیر باید ولرم رو به گرم باشد.

• بکینگ پودر و یا خمیر مایه باید زمان انقضای آن ها نگذشته باشد بعد از باز کردن باید داخل یخچال نگهداری شوند.

• اگر هنگام سرخ کردن روغن شما داغ و انبوه نباشد پیراشکی شما پف نمی کند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …